Ana içeriğe atla
"Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Esra Zıvralı Yarar Down sendromu, otizm ve diğer gelişim bozukluklarının yaygınlığının tespiti ve bireylerin ailelerinin sorunlarının çözümü için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu Üyeleri, Komisyon Başkanı Kemal Çelik, Başkan Vekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sözcü Bahar Ayvazoğlu, Katip Hülya Nergis, Hüseyin Avni Aksoy ve Metin İlhan, ayrıca Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Şube Müdürü Ahmet Yapar, Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Türk ve Şube Müdürü Methi Çelik ile Nimet Dr. Erdoğan Meto Özel Eğitim İş Uygulama Okulu' nda konu ile ilgili meseleleri görüşmek üzere bir araya geldiler."