Ana içeriğe atla

2024-2025 güz ve bahar dönemlerinde 4. sınıflara, bağımsız çalışmalar adı altında 3 seçmeli ders açılacak. Bu derslerde planlanan, öğrencilerin 2 dönem boyunca baştan sona bir çalışma/araştırma yapabilmesi ve yapılan çalışmanın/araştırmanın sonucuna bağlı olarak da makale yazılması.

Diğer seçmeli derslerin aksine bu dersler "ilk alan kapar" mantığı ile alınıyor olunmayacak. Dersleri sadece 4. sınıf öğrencileri alabiliyor olacak. Bu dersleri kimlerin alabileceğine de ders hocaları karar verecek. Hocaların karar verebilmesi için ise, dersi almak isteyen öğrenciler aşağıdaki word formunu dolduracak. Ancak formu doğru şekilde doldurabilmek için aşağıdaki bilgilere dikkat edin.

Gelişim Psikolojisinde Bağımsız Çalışmalar - Dr. Öğr. Üyesi Hatice IŞIK

Bu ders için öğrencilerin grup olarak formu doldurması bekleniyor. 4 veya 5 kişilik gruplar oluşturmanız lazım. Word dosyasındaki öğrenci bilgileri kısmına tüm grup üyelerinin bilgileri yazılmalı. Toplamda dersi 3 grup alabiliyor olacak.

Klinik Psikolojisinde Bağımsız Çalışmalar - Dr. Öğr. Üyesi Tuğba ÇAPAR TAŞKESEN

Eğitim Psikolojisinde Bağımsız Çalışmalar - Dr. Öğr. Üyesi F. Zehra ALLAHVERDİ

Bu ders için grup olma şartı aranmıyor. Bireysel veya grup halinde dersi almak için belgeyi doldurabilirsiniz. Eğer grup olarak dolduruyor olursanız, word dosyasındaki öğrenci bilgileri kısmına tüm grup üyelerinin bilgileri yazılmalı.

Güncelleme: Educational Psychology covers developmental, behavioral, experiential, and cognitive topics related to the educational setting. Some topics covered are: self-regulation, motivation, self-efficacy, critical thinking, locus of control, problem solving, cognitive flexibility, learning styles, inclusive practices, the role of technology etc.

Word dökümanında yazan soruların cevaplarını, her soru için altındaki boşluğa ekleyin. Grup üyelerinden bir tanesi, diğer üyeleri CC ye ekleyerek mail atsın. Başvurmak istediğiniz dersi belirtilen kısma yazmayı ihmal etmeyin. Dökümanları en geç 20 Temmuz 23.59 a kadar betulbeyza.cengil@asbu.edu.tr adresine mail atınız. SONRADAN ATILAN MAİLLER KABUL EDİLMEYECEKTİR.

Ders kayıtları öncesinde derse kayıt olup olamayacağınıza dair bilgi sizlere iletilmiş olacaktır.

IndepStudyQues.docx